Ara: 0532 705 24 74
Çalışma saatleri 9:00 / 17:00

Buharlı Zemin Temizleyici

Buharlı Zemin Temizleyici, kendiniz sadece Görünmeyen kire karşı karşıya bulunduğunuz anlar için mükemmeldir ve hatta elektrikli süpürgeyle temizlemeniz bile işe yaramaz. Buharlı zemin temizleyicileri çok yönlü temizlik aletleridir ve buharları çok sıcak olabildiğinden, kirli zeminleri temizlemek için idealdir. Tekrar en iyi şekilde görünmelerine yardımcı olurlar. Buharlı zemin temizleyicisini kiralamak ya da kendiniz satın almak, birisinin sizin için işi yapmasını sağlamaktan daha ucuza mal olacaktır. Eğer ne yaptığınızı biliyorsanız, çok fazla zamanınızı almayacaktır.

Buharlı Zemin Temizleyici

Parke Zemin Buharlı Temizleyiciler nasıl kullanılır

Parke zeminde bir buharlı temizleyici kullanmak istiyorsanız dikkatli olmalısınız. Özellikle bu yüzey için tasarlanmış bir buharlı temizleyici tercih ettiğinizden emin olun. Bir buharlı temizleyici kullanmadan önce her zaman kılavuzu okuyun ve ilk önce başlamadan önce göze çarpmayan bir zemin üzerinde test edin.

Buharlı temizleyicilerle ilgili tek sorun, çok fazla nem oluşturması olabilir. Zemine oturduğunda zarara yol açabileceğinden, ahşap zeminde istemediğiniz nem. Parke tabanınızı temizlemek için buhar yapmaya karar verirseniz, önce alanı hazırladığınız dan ve kolayca çıkarılabilen toz ve kiri temizlediğiniz den emin olun.

Parke zemin buharı temizleyicileri sadece su kullanmak eğilimindedir. kutuyu doldurun ve buhar oluşmaya başlayana kadar suyu ısıtın. Daha sonra odanızda çalışın ve herhangi bir lekeyi ve kiri temizlemek için tek bir noktayı kaçırmayın.

Buharlı Zemin Temizleyici Kullanarak Halı Nasıl Temizlenir

Halı buharlı temizleyiciler set-in lekelerinden kurtulmak için harikadır, çünkü sadece yüzeyde çizilmekten ziyade halı liflerini derinlemesine temizlemenize izin verir. Yine, her zaman kılavuzu okuyun ve halınızı temizlemeye başlamadan önce göze çarpmayan bir bölgeyi kontrol edin.

Parke zeminlerde olduğu gibi, öncelikle bir toz ve kir tabakasından halıyı temizlemek için bir elektrikli süpürge kullanarak bölgeyi temizlemeniz gerekecektir – Buharlı Zemin Temizleyici bununla uğraşmak zorunda kalmamalıdır!

Gerekirse temizleyiciye su ekleyin ve gerekirse bazı temizlik solüsyonları – halı deterjanı işi yapacak, ancak dikkatli olun ve sadece çok az miktarda ekleyin. Etiketin üzerindeki talimatları okuduğunuzdan ve deterjanı önce küçük bir alanda test ettiğinizden emin olun.

Bir köşede temizlik yapmaya başlayın, ideal olarak kapıdan en uzak olan köşe, ve buharlı odanızı odanıza götürün, herhangi bir noktayı kaçırmayacağınızdan emin olun.

Gerekirse işlemi tekrarlayarak halı temizleyicisini her bir bölümün üzerinde ileri ve geri hareket ettirin.

Tüm alanı temizledikten sonra, herhangi bir mobilyayı tekrar yerine yerleştirmeden önce, havanın tamamen kurumasını bekleyin.

Buharlı Zemin Temizleyici Parazitleri yok edebilirsiniz

Buhar, e-coli, listeria ve salmonella gibi iyi bilinen bakterileri öldürür ve buharlı temizleyiciler sadece su kullanır, bu da çevre dostu demektir. Böylece katınızı temizlemek ve dezenfekte etmek için etkili ve aynı zamanda ‘yeşil’ bir yol için, bir Buharlı Zemin Temizleyici düşünün!

Hemen Ara