Ara: 0532 705 24 74
Çalışma saatleri 9:00 / 17:00

Zeminlerinizi Temiz Tutmak İçin En İyi İpuçları

Zeminlerinizi Temiz Tutmak  İçin En İyi İpuçları!

Özellikle eviniz çocuklardan, evcil hayvanlardan, misafirlerden ve hatta sizden çok fazla trafik alırsa zeminlerinizi temiz tutmak zordur. Zeminlerinizi  nasıl temiz tutulabileceğine dair bazı ipuçları verdik!

Tüm zamanlarda evinizde terlik giyin!

Evinize girmeden önce dış mekan ayakkabılarınızı çıkarın terliklerinizi giyin, zeminlerinizi temiz tutmaya yardımcı olacak ilk adımlardan biridir. Ayakkabılarınızın her yerinde kir, toz, bakteri ve dıştan gelen enkazların ne kadar geldiğine şaşıracaksınız. Konukların için ekstra terlik bulundurduğun uzdan emin olun.

Evinizi her gün süpürün

Evinizde temizliği korumanın kolay bir yolu, günlük olarak evinizi süpürmek tir. Hergün 10 dakika evinizi süpürün Uygun bir süpürgeye sahip olduğunuzdan emin olun. Piyasada fayansların ve halıların boşluklarına girmeye yardımcı olan kısa kauçuk kıllara sahip özel süpürgeler var.

Haftalık Zeminleri ve Halıları Vakumlayın

Haftalık temizlik programınızın bir bölümünü vakum lamaya ayırın. Vakumlama sadece süpürme işleminden çok daha fazla kir ve toz emmekle kalmaz, aynı zamanda paspaslama yaparken zeminlerinizi çizmemek için iyi bir önleyici tedbirdir. Vakum yaparken, zeminler, halılar, döşemeler ve çatlaklar için uygun aparatlar kullandığınızdan emin olun.

Her Haftanın Sonunda Evinizi Paspaslayın

Haftalık paspas ile zeminleri silin. Evinizi bakterilerden süper hızlı kurumanın en iyi yolu paspas bezini sıcak kaynar suyla yıkayın. Hafta boyunca biriken kir, kir ve lekeleri silmek için zeminlerinizi su ve sabunla temizleyebilirsiniz. , ve evinizi nemden korumak için pencere açın ve hızlı kurulayın!

Zeminlerinizi Sirke ve su ile  silme

Bu muhtemelen, zeminleri ışıltacak en uygun, kolay ve yapılabilecek hiledir. Fayans, parke veya laminat parke var ise bu hile işe yarayacaktır . Hazır mısın? Parlak zeminlere parlaklığı geri getirmek için zeminleri yarı yarıya su ve sirke ile silin. Sirke ucuz ve ayrıca çevre dostu ve toksin de değildir. Peki ne bekliyorsun? Temizleyin!

Hemen Ara